Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
KÖSZÖNJÜK AZ ELLENZÉKNEK, HOGY MEGINT SZARRÁ aLÁZOTT MINKET
  2014-10-17 20:34:04, péntek
 
  KÖSZÖNJÜK AZ ELLENZÉKNEK, HOGY MEGINT SZARRÁ ALÁZOTT MINKET

Zsebesi Zsolt 2014. október 15., szerda 10:30

Magyarországon a hülyék aktívak, az idióták hiperaktívak. Itt a gondolkodás a cselekvés ellentéte. Célja, hogy ne kelljen semmit se csinálni.

Köszönjük az ellenzéknek, hogy megint szarrá veretett minket és újabb pozíciókat szerzett Orbán Viktor pártjának, a Fidesznek, tahó strómanjának, Tarlós Istvánnak, aki választási győzelmét először az istennek köszönte meg, pedig a mindenhatónak ehhez semmi köze nincs. Nem úgy, mint a magát demokratikus ellenzéknek nevező csürhének, amely mindent elkövetett, hogy bebetonozza azt a politikai kurzust, amelytől nem csak a magyarok egy jelentős részének van hányingere, de már a világ valamennyi fontos fővárosában Orbán Viktor és rajta keresztül a magyar név is az undor szinonimája lett.

repa KÖSZÖNJÜK AZ ELLENZÉKNEK, HOGY MEGINT SZARRÁ ALÁZOTT MINKET

Majd megint elmondják nekünk a magukat demokratikusnak nevező elvtelen lúzerek, és itt a hangsúly az elvtelenen van, hogy látszanak a változás jelei, hogy ez nem is olyan rossz eredmény, főleg ahhoz képest hogy ...szart sem csináltunk, sőt, inkább mindent szarul csináltunk, mégis van néhány város, egy-két kerület, ahol nyertünk, miközben egy nagy szart nyert ott az MSZP, a DK, vagy bárki erről az oldalról, mert csak egy-két karizmatikus, a dolgát jól csináló polgármester futott be, aki akkor is nyert volna az eddigi teljesítménye alapján, ha a bélyeggyűjtők egyesülete indítja.

De a helyzet ennél is súlyosabb, mert a magát demokratikusnak hazudó ellenzék nem csak magát építette le egy nullánál alig nagyobb értékre, de ezzel együtt hozzátette a maga kis tégláit Orbán Viktor korlátlan hatalmának kiépítéséhez is, amikor a választási részvételével legitimálta a magyar pszeudodemokráciát. Köszönet ezért valamennyiüknek. Köszönet az együgyűségért, amely oda vezetett, hogy Bokros Lajos, választást értékelő beszédében, megint négy évvel kitolhatta Orbán Viktor leváltásának céldátumát, most már 2018-ra, amikor majd jól megmutatja az ellenzék, hogyan kell demokratikus választást nyerni egy olyan politikai rendszerben, ahol nincs is demokrácia. A most vasárnapi eredmények után jogos a ,,szép volt fiúk". Édes Istenem, és milyen szép is lesz, majd 2018-ban, amikor Botka Szegeden, és Tóth József a 13. kerületben megint nyer. El lehet majd újra mondani, hogy még él a remény és majd 2022-ben... most már tényleg megmutatjuk. Hogy mit és kinek, azt a bánatos franc se tudja. Ami történt, azt már a parlamenti választás után tudni lehetett. Meg is írtuk.

Bokros hülyét csinált magából, amikor a választás eredményének értékelésekor arra hivatkozott, hogy lejtett a pálya, miközben a futam előtt még arról papolt, hogy így is verhető az ellenfél. A lényeg azonban ennél is sokkal brutálisabb, mert azon kívül, hogy milyen kurva jó lenne megnyerni a választást, mert akkor el lehetne küldeni Orbán Viktort és a Fideszt, és frankón a helyére lehetne ülni, semmilyen más programja nem volt és most sincs az ellenzéknek. Nincs üzenet, nincs vízió. Pontosabban: semmi nincs. A semminél pedig még a Fidesz szara is konkrétabb és kézzel foghatóbb, bármilyen undorító is.

Eljött az ideje, hogy a magyar társadalom józanul gondolkodó tagjai, akik nincsenek betépve Orbán adómentes pálinkájától, az a körülbelül néhány tucat ember, ráébredjen végre, hogy az elemzések, az elméletek gyártásának ideje lejárt. Meg kellene fogni a munka végét, vagyis tenni valamit, ha egyszer nem jó, amiben élünk. Ha tényleg fáj, hogy néhány lelkileg sérült tahó ellopta a szabadságunkat, megerőszakolta tinédzser demokráciánkat, folyamatosan lopja a zsebünkben cincogó munkabérünkből államosított forintjainkat, tök hülyévé aláz valamennyiünket, amikor képes egyszerre Horthy és Kádár nyelvén gügyögni hozzánk, de fenyegetőzni is, hogy néhány pofonnal hazaküldi majd azokat, akiket haza kell küldeni, de még csak fel sem emeli a kezét senkire, bármilyen gyalázatos diktatúra is valójában, mert nincs kire, hiszen senki ellentmondani nem mer, nemhogy ellenállni, mivel félti a szaros kis egzisztenciáját. Nem, nem az életét, nem a személyi szabadságát. Dehogy, csak az állását, a szolgálati kocsiját, vagy az ingyen BKV bérletét, a benzinpénzét, a cafeteriáját. A kurva életbe. Nem k-val, hanem c-vel.

A magyar liberális demokrata értelmiség, az általa megvetett és a Fideszhez hasonlóan hülyének tartott ,,tömegtől" azt várja, hogy egyszer csak elege lesz az orbáni hazugságokból és kimegy végre az utcára. Akkor majd vezető éceszgéberei több nyelvre lefordított doktori disszertációkban tudományosan feltárják az idáig vezető folyamatok genezisét. Bemutatják, hogy mindez elkerülhetetlen, előre kiszámítható, törvényszerű volt. Már tudni illik az, hogy helyettük valaki megcsinálta a forradalmat, amihez ők beszarinak bizonyultak. Mert nem az ő dolguk, hogy felrobbantsák a hazug, horthysta Szabadság téri emlékművet. Arra ott vannak a ...hát a dorogi bányászok, vagy az Orbán Viktor apjának kőbányáiban dolgozó robbantásvezetők, akik amúgy is értenek a gyutacsokhoz. A liberális értelmiség majd megírja, hogy jól időzített és elég hatékony volt-e az akció, elérte-e a célját, és jogilag igazolható volt-e, egyrészről a 49-es alkotmány, vagy akár az orbáni alaptörvény betűje szerint, továbbá elég hangosan hirdették-e ki a kerületi jegyző rendeletét arról, hogy a fűre lépni tilos.

Magyarország az az ország, ahol a hülyék aktívak, a súlyosan szellemi fogyatékosok ezzel szemben hiperaktívak. Ahol a gondolkodás a cselekvés ellentéte és kizárólag azt szolgálja, hogy ne kelljen semmit se csinálni. Ahol az észérvek ab ovo a szerepvállalás ellen szólnak. Az egyetlen jövedelmezőnek tartott magatartás a kivárás, a sunnyogás, a sumákolás, a hárítás, a ,,fogjuk meg és vigyétek". Az a meggyőződés, hogy itt semmit sem lehet csinálni, ezt nálunk nem lehet megszervezni, úgy sem állna mellé senki és egyébként is csak akkor lenne értelme, ha 100 százalékos lenne, mintha létezne a világon 100 százalék egyáltalán. A legjobb megvárni, amikor a cérna magától elszakad, amikor az agyakra sötétség borul, és mindenki kap a pofájára, aki csak szembe jön. Ezt nevezik a magyarok forradalomnak, amiről maximum ötven évvel utána derül ki, hogy mi a bánatos franc volt a célja, már ha volt egyáltalán, vagy egyáltalán egy célja volt és nem vagy száz.

Jó lesz nekünk Orbanisztánban, mert - és lassan a barátaink, a szövetségeseink, az ellenségeink, a vetélytársaink és az irántunk teljesen közömbösök is rájönnek -, a magyar tényleg egy olyan lázadó nemzet, amelyik képtelen megválasztani, hogy mi- és ki ellen kell a rebellióhoz nyúlni. Így aztán permanens, vagyis vak szabadságharcot folytat Európa, Amerika, az egész civilizált világ ellen. Mi mindig menekülünk. Valaki elől, valakihez. Konstantinápolytól Rómához, Bécstől Konstantinápolyhoz. Párizstól Berlinhez, Moszkvától Brüsszelhez. Brüsszeltől Moszkvához. Mégpedig valójában azért, mert nem tudunk meglenni magunk között. Hunniában folyamatos a békétlenség. A magyar legnagyobb ellensége nem a német, a török, a muszka, az osztrák, a román, a szlovák, vagy Brüsszel, hanem a magyar maga.

Engem például, mint nem fideszest, tehát nem igazi magyart, fideszes magyar testvéreim utálnak a legjobban. Nem a szlovákok, vagy a románok, esetleg az osztrákok, vagy a törökök. A frászt. Mi eléggé utáljuk egymást ahhoz, hogy másnak már ne is kelljen. Több kárt okozunk egymásnak bármelyik ellenségünknél. Egymást lopjuk meg folyton. Minden történelmi bűncselekmény a magyarság ellen belső munka volt. Ma is az. Még akkor is, ha a tolvaj ügyesen tolvajt kiált. A jobb és a baloldalon egyaránt. A magyar képviseleti demokráciát sikerült a lényegéig leegyszerűsíteni: adjátok ide a bruttó hazai össztermék felét, azt a mintegy 15-16 ezer milliárd forintot és a többit majd mi elintézzük. Ez lett a demokráciából, aminek lassan már a látszatára sem ügyel senki, kivéve a magyar demokratikus ellenzéket, amely - mint Michelangelo Antonioni Nagyítás című filmjének emblematikus jelenetében -, lelkesen teniszezik teniszlabda nélkül is .

http://patacsipilvax.hu/2014/10/15/koszonjuk-az-ellenzeknek-hogy-megint-szarra-al azott-minket/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: disszertációkban, robbantásvezetők, leegyszerűsíteni, demokratikusnak, egzisztenciáját, valamennyiünket, elkerülhetetlen, szabadságharcot, valamennyiüknek, szövetségeseink, vetélytársaink, szabadságunkat, megerőszakolta, demokráciánkat, ellenségünknél, munkabérünkből, jövedelmezőnek, orbanisztánban, magyarországon, szerepvállalás, hazugságokból, demokráciából, együgyűségért, forradalomnak, patacsipilvax, részvételével, bélyeggyűjtők, felrobbantsák, mindenhatónak, értékelésekor, teljesítménye, bűncselekmény, ellentmondani, forintjainkat, megválasztani, hiperaktívak, hülyék aktívak, idióták hiperaktívak, cselekvés ellentéte, istennek köszönte, mindenhatónak ehhez, magát demokratikus, politikai kurzust, jelentős részének, világ valamennyi, undor szinonimája, magukat demokratikusnak, változás jelei, nagy szart, eddigi teljesítménye, bélyeggyűjtők egyesülete, helyzet ennél, KÖSZÖNJÜK AZ ELLENZÉKNEK, HOGY MEGINT SZARRÁ, HOGY MEGINT SZARRÁ ALÁZOTT MINKET, Zsebesi Zsolt, Orbán Viktor, Tarlós Istvánnak, Bokros Lajos, Édes Istenem, Botka Szegeden, Tóth József, Orbán Viktort, Konstantinápolytól Rómához, Bécstől Konstantinápolyhoz, Párizstól Berlinhez, Moszkvától Brüsszelhez, Brüsszeltől Moszkvához, Michelangelo Antonioni Nagyítás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mindig jusson idő nevetni  s immár én is felragyogva, ért...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  képre írva  Minden harmadik...  Reménység és erő Krisztustól e...  Hiányzik  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Boldog születésnapot a ma ünne...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét  Png kislány  Akarat  Radikális szeretet  Erdőn  Radikális szeretet  Erdőn  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Ne kapaszkodj magasabbra,  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Mi lenne ha  Bertolt Brecht -től idézet  Régi emberek, akikre máig büsz...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kövesd a cowboyt!  Németh László tollából  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Próbálj meg ...  Nem tudhatod  Mindig jusson idő nevetni  Tavaszi kép  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép napot kívánok  Julian Brass gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einstein gondolata  Elköszönt  Neked tudnod kell  A sors  Kaffka_Margit  Garai Gábor - Takarítás  Adakozás  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Lóhere  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kövesd a cowboyt!  Egy hatékony szolga  Próbálj meg ...  Szívem tiéd  Sokan azt tartják  Szívem  Hogy lehet megtartani  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png virág  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  A másik dolog, 
Bejegyzés Címkék
hülyék aktívak, idióták hiperaktívak, cselekvés ellentéte, istennek köszönte, mindenhatónak ehhez, magát demokratikus, politikai kurzust, jelentős részének, világ valamennyi, undor szinonimája, magukat demokratikusnak, változás jelei, nagy szart, eddigi teljesítménye, bélyeggyűjtők egyesülete, helyzet ennél, magát demokratikusnak, nullánál alig, választási részvételével, olyan politikai, most vasárnapi, bánatos franc, parlamenti választás, választás eredményének, futam előtt, lényeg azonban, helyére lehetne, semminél pedig, magyar társadalom, elméletek gyártásának, munka végét, zsebünkben cincogó, kezét senkire, személyi szabadságát, szolgálati kocsiját, kurva életbe, magyar liberális, általa megvetett, orbáni hazugságokból, idáig vezető, dorogi bányászok, liberális értelmiség, 49-es alkotmány, orbáni alaptörvény, kerületi jegyző, fűre lépni, súlyosan szellemi, szerepvállalás ellen, egyetlen jövedelmezőnek, legjobb megvárni, cérna magától, agyakra sötétség, magyarok forradalomnak, célja volt, irántunk teljesen, magyar tényleg, olyan lázadó, rebellióhoz nyúlni, egész civilizált, magyar legnagyobb, magyar maga, magyarság ellen, tolvaj ügyesen, baloldalon egyaránt, magyar képviseleti, lényegéig leegyszerűsíteni, bruttó hazai, mintegy 15-16, többit majd, magyar demokratikus, disszertációkban, robbantásvezetők, leegyszerűsíteni, demokratikusnak, egzisztenciáját, valamennyiünket, elkerülhetetlen, szabadságharcot, valamennyiüknek, szövetségeseink, vetélytársaink, szabadságunkat, megerőszakolta, demokráciánkat, ellenségünknél, munkabérünkből, jövedelmezőnek, orbanisztánban, magyarországon, szerepvállalás, hazugságokból, demokráciából, együgyűségért, forradalomnak, patacsipilvax, részvételével, bélyeggyűjtők, felrobbantsák, mindenhatónak, értékelésekor, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.